Hoe effectief is jouw communicatiestrategie? Boek onze quick scan en laat je verrassen.

Vertel mij meer!

Boek onze gebundelde expertise van sociale media kanalen, art direction en technologie en bepaal je nieuwe koers

Hoe effectief is jouw communicatiestrategie? Boek onze quick scan, de eyeopener voor elke organisatie. De scan biedt een complete waardering van je huidige communicatie-instrumentarium en is voer voor een gezonde vakmatige discussie. Waar leg je de accenten, wanneer ben je aan het broadcasten of aan het luisteren? Hoe aantrekkelijk is de content strategie? Wat zijn de eisen op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, contact en conversies? Bepaal je nieuwe koers. Inclusief nieuwe energiegarantie.

Stappen van de Quickscan

Analyse

Samen met onze specialisten lichten we alle kanalen en middelen door. We onderstrepen wat goed is en doen diverse suggesties om de communicatie scherper, interessanter, kortom effectiever te maken.

Presentatie

Om de tafel om alle bevindingen door te spreken. Inspirerend en eerlijk. Voorbeelden hoe andere organisaties het doen. Discussie over het maken van keuzes.

Implementatie

In goed overleg. Geheel in eigen huis, of (deels) samen met ons. Kritisch kijken naar investeringen en verwachte resultaten. Communicatie zoveel mogelijk meetbaar maken. Ruimte houden voor bijstellingen en nieuwe input.

Opdrachtgevers over ons

“Creatieve update en gedetailleerde rapportage over hoe we communicatief op de kaart staan. Handvatten om te vernieuwen en ons eigen team anders in te zetten.” Okke Spruijt, directeur OnderhoudNL

Gebruik maken van onze Quick Scan?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Hart voor
Lid van