Project

Wie is de eerlijkste in het schap?


“Hoera, onze hagelslag is nu nog meer fairtrade!” Fair Trade Original is erin geslaagd om Hagelslag Puur, een van de meest geliefde producten, nog eerlijker te maken. Met de vervanging van bietsuiker door fairtrade rietsuiker ‘verdient’ de vernieuwde hagelslag nu ook het Max Havelaar keurmerk.

Ook Hagelslag Melk en de Vlokken profiteren van de nieuwe receptuur waardoor het fairtrade gehalte aanzienlijk toeneemt. Reden voor een feestje. Fair Trade Original wil fans / consumenten, retailers en collega fairtrade- en duurzaamheidorganisaties actief bij deze mijlpaal betrekken. Een goed doordacht en slim opgebouwd PR-traject is slechts één van onderdelen van een geïntegreerde communicatiemix. Ook socials (Facebook en Twitter), een exclusieve pretaste voor fans en fairtrade.nl dragen bij aan succesvolle exposure en aandacht.

Je proeft niet alleen lekkere hagelslag, maar nog zoveel meer met dit eerlijke product. Door het verhaal achter de nieuwe hagelslag weet je zeker dat je met Fair Trade Original de goede keuze hebt gemaakt.

Meer campagnes

Hart voor
Lid van